~~der~~

salam..

oh today..i start to write my own blog..coz nowadays cm rajin nyer aku bace blog org..n rase cam best nyer aku dapt luah kan if aku tulis blog aku sendiri kan?? and mcm kagum nyer ngn my eldest coz dier sgt2 rajin write on her blog..n wow..best nyer read blog dier yg full ngn dier punyer own info and crita2 dier..biasa lah kan..laen org laen lah life dier..and me..oh OMG.. nowadays gak aku ader mcm2 probs..naper eh?? aku byk sgt wat dosa ker.. byk sungguh dugaan.. sbnrnyer byk gak lah aku nk bercerita dlm blog aku ni..so aku hope gile lah dis blog bleh memuaskan ati and prasaan aku..
THIS IS MY BLOG..SO..SUKE ATI AKU LAH KAN NK TULIS PER..hahah..(smbl berfikir gak..takut ader org trase ngn aku) hahaha so amalia..slamt mengarang cerita novel lah kat cni k..~~der~ xoxo

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments